Mijn leven in puin = Fotofavoriet

Je kent vast het programma “Mijn leven in puin”! Mensen die hun woning totaal onleefbaar hebben gemaakt, door een uit de hand gelopen hobby of door hun verzamelwoede.

Nou daar heb ik ook last van! Van een hobby EN verzamelwoede, maar dan in de semi-echte wereld van cyberspace. Dus niet in mijn huis (THANK GOD), maar mijn computer is een opeenstapeling van verzamelde linkjes.

In april 2007 ben ik begonnen om de verzameling linkjes naar té leuke en té gekke fotoproducten op deze startpagina Doe meer met digitale fotos  geordend samen te vatten. Nu ben ik alweer 6 jaar verder en mijn verzameling groeit en groeit. En niet alleen maar met fotoproducten of print mogelijkheden, maar de verzameling breidt zich ondertussen uit naar cadeautjes, gekkigheidjes, ideeën, gadgets, nieuwtjes, DIY (Do It Yourself), tips, kunstenaars, apps, weetjes en inspiratie.

Kortom, ik kon mijn ei niet meer kwijt op mijn startpagina. Het werd tijd om mijn hoofd en computer te legen en ordenen.

Doe meer digitale foto’s

© Fotofavoriet

En geloof me de chaos was groot. Dus de oplossing en het opruimen was een enorme klus. De moed zakte af en toe in de schoenen en de structuur was soms ver te zoeken.

Daarom ben ik nu ook zo trots, want vandaag presenteer ik jullie mijn nieuwe site FOTOFAVORIET,  een informatief fotoblog met een uitgebreide en overzichtelijke LINK-pagina naar allerhande foto- en printproducten!

Home / Blog

© Fotofavoriet

Verzamel / link pagina

© Fotofavoriet

 

Ik zou zeggen neem een kijkje op mijn nieuwe site FOTOFAVORIET, alles voor jouw favoriete foto!